Följ oss:

Öppettider: Mån - Fre Kl. 10 - 18. Lör Kl. 10 - 14. Sön stängt

Om oss

Historian om oss

Sam och Urban, grundarna av butiken och verkstaden, kläckte idén att starta eget när de jobbade tillsammans på sin tidigare arbetsplats. Sam, som tävlat på mountainbike och landsväg sedan 1995 och tidigare jobbat på Nejde’s Cykel och Motor, hade fått påtryckningar från vänner och bekanta under en längre tid att han borde öppna egen cykelbutik- och verkstad och Urban hade sedan länge tänkt på att öppna en cykelbutik.

 

När möjligheten att öppna i egen regi i Nejde’s gamla lokaler tog det inte lång tid innan Sam och Urban var igång och den 1:a mars 2018 öppnade butiken och verkstaden igen, nu som Sam’s Cykel och Motor.

 

Med tiden ändras saker, idag är det Sam och Rickard som driver butiken tillsammans. Ambitionen nu är att utveckla butiken och kunna förse sina kunder med både kunskap och material.

Vår personal

Sam
Sam

Sam är en mångsidig cyklist med mer än 20 års erfarenhet av tävling och träning på både landsväg och mountainbike. Snabb som vinden och totalt livsfarlig i skogen!

Vill du bli en del av vårt team?

Just nu söker vi ingen men om du är cykelintresserad och tror att vi skulle vara intresserad av just dig. Kontakta oss då!