Följ oss:

Öppettider: Mån - Fre Kl. 10 - 18. Lör Kl. 10 - 14. Sön stängt

 

Varför ska du handla hos oss?

Varför ska du handla hos oss?

 

Kunskap och vilja

Till att börja med, vi är en lokal cykelhandlare med många års gemensamma erfarenheter av cyklar som sträcker sig från standard- och barncyklar till mer avancerade maskiner som heldämpade mountainbikes och mer eller mindre optimerade landsvägscyklar. Vi har kunskapen och viljan att hitta rätt cykel för dig.

 

Genomtänkta och bra märken

Utöver viljan att hitta rätt cykel för dig, jobbar vi även med märken som vi anser är prisvärda. Ett bra exempel på det är Giant och Liv, ruskigt fina cyklar som inte kostar skjortan. Giant och Liv är egentligen lite samma skrot och korn, där den väsentliga skillnaden ligger i att Liv är rena damcyklar, det vill säga de har en annan geometri som generellt passar bättre för tjejer.

 

Våra cykelmärken:

 • Giant
 • Liv
 • Marvil
 • Solhaga
 • Lapierre
 • Batavus
 • Winther
 • Nishiki
 • Raleigh
 • MBK
 • Principia

 

Bra service och schysta priser

En annan fördel med att handla av oss är att vi hjälper dig om du stöter på problem med din cykel, det är bara att kika förbi så hjälper vi dig direkt eller så snabbt vi kan. Utöver detta så ingår alltid två fria service när du köper en cykel av oss.

Är det dags för en till cykel? Berätta för oss att du har handlat här tidigare så ger vi dig 10% rabatt på ordinarie pris om du kan visa oss en värdehandling eller ett foto på en värdehandling.

Skulle det vara så att vi inte har den modellen du är ute efter i lager får du även 10% på cyklar som vi måste beställa hem.

 

Brett sortiment i både butik och verkstad

Förutom cyklar har vi även tillbehör och komponenter. Vi är DT Swiss-center, vilket innebär att vi kan ta hem hjul från DT Swiss till dig som kund och vi har även några varianter att se på i butiken. Vi är dessutom RockShox-servicecenter och servar således dämpare i vår verkstad.

Vi gör nästan alla typer av reparationer och service på cyklar i verkstaden, men vi trimmar inte elcyklar och vi ägnar oss inte åt kortsiktiga lösningar.

Vi bygger också upp eller modifierar cyklar på förfrågan, ett sådant exempel är vår mekaniker Rickards Lapierre Aircode som han mer eller mindre byggt om från grunden, det är i stort sett bara ramen som är kvar från den ursprungliga cykeln.

 

Lokalt engagemang

Vi försöker även hjälpa lokala klubbar så gott vi kan, och samarbetar därför med Glasriket RC och Kalmar CK. Är du medlem i någon av dessa klubbar så har du 10% rabatt på material i butik och verkstad. Vi hjälper även till att sponsra några ungdomar för att ge dem bästa möjliga förutsättningar att lyckas med sina mål och ambitioner.

 

Rent personligt

Skulle alla fina fördelar inte räcka för att övertyga dig? Då kan vi även locka med kaffe från Balck i butiken och trevlig personal som gärna pratar cykel över en kopp kaffe. Vår ambition är trots allt att alla våra kunder ska bli nöjda, varesig det är frågan om ett cykellås eller drömcykeln.

 

Varmt välkomna önskar Sam och Rickard